Over Amis

Amis Furniture is een meubelfabrikant. Wij ontwerpen en produceren in onze eigen fabriek in Culemborg voor uiteenlopende projecten en klanten. Volume of juist maatwerk? Wij maken het. We ontvangen je hartelijk, verrassen, hebben aandacht voor je. Dit zie je terug in het contact met ons.

Over Amis

Industrieweg 12a

Culemborg heeft een mooi en rijk verleden met meubelmakers, maar vandaag de dag is onze meubelfabriek nog  1 van de weinige. Dit maakt ons trots op de fabriek en de mensen die hier werken. Wij hebben het productieproces van sample tot uitlevering helemaal in eigen hand. Dit is waarom we snel en relatief makkelijk een op maat oplossing kunnen realiseren.

Naast onze meubelfabriek hebben we tevens een prachtige, ruime showroom. Hier presenteren we veel van onze modellen. Met aandacht is er een geweldige ruimte gecreëerd waar we kunnen inspireren. Waar we ook met passie samenwerkingen onderhouden én stimuleren voor heel ons netwerk. Wij ontvangen je graag aan onze gezellige tafel met een bak lekkere koffie.

 

Locatie

Collectie

Amis heeft een grote collectie (eetkamer)stoelen, fauteuils en poefen. Wij maken deze zelf in onze eigen fabriek. Veel hiervan tonen wij in onze showroom.

Wij leveren onze meubelen voornamelijk aan hotels, restaurants, schepen en klinieken. Ook werken we samen met interieurprofessionals, zij zetten onze collectie in voor verkoop aan particulieren. 

Wil je meer informatie? Dan sturen wij met plezier ons digitale collectie bestand naar je toe. Liever de modellen bewonderen in onze showroom? Ook dat is mogelijk. 

 

 

Collectie

Onze werkwijze

Amis Furniture werkt met korte levertijden. We kunnen relatief snel produceren ook als het om grote volumes gaat. Dit maakt ons flexibel. Wij regelen alles omtrent de levering en desgewenst helpen we een handje met het inhuizen van de meubels. We streven naar een grote kwaliteit maar mocht er wat aan de hand zijn dan lossen wij dit snel en professioneel op.  

 

Wanneer er specifieke wensen zijn, denken wij met je mee. Een sample maken, werken vanuit een bestaand design of kies je liever voor een model uit onze collectie? Ons team maakt dit mogelijk. Wij blinken uit in een warm welkom en het persoonlijke contact gedurende het traject. 

 

 

Home Over Amis